Pages

Monday, April 25, 2011

White Pouch GA oleh 'Lulu Caldina' DAN 'Lenloy-Closet'

Olla..... Cube tgk kat bawah tu cantik kan pouch tu.....thanks to Lulu sebab bagi kat SyaCda,  opsss perasan la pulak....hihihi...  btw sies mmg cantik kan pouch tu kalau la SyaCda dapat ......... (berangan la sekejap) hihihi :)

sebenarnya pouch tu adalah untuk segmen GA oleh Lulu Caldina dan pouch tu jugak ditaja oleh lenloy-closet... macam best je kan.... jom-jom kita pakat meriahkan lagi GA  Lulu.... klu nak join klik banner kat atas atau tekan kat sini aje...

SyaCda nak tag :

Tarikh Tutup adalah : 26.04.2011  ~ 11.00PM

sekian...daa~~~

Saturday, April 16, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

olla......

Sejak dua menjak ni asyik bergegar aje dunia blog..... rupa-rupanya angkara Ben Ashaari, dia buat gegar lg...

Santai Bersama BEN ASHAARI

so SyaCda pun nak tumpang gegar jugak la..............

klu sape-sape nk gegar jugak sila klik kat  sini ye, b4 tomorrow.....♥

Friday, April 8, 2011

Talking to the Moon- Bruno Mars WITH LYRICS

Talking to to the moon??? boleh ke?? nk try jugak la...hihihi... pe2 hal mmg best lagu ni...layanzzz.........


p/s : akhir2 ni suke plak layan lagu Bruno Mars.... mmg kena dgn jiwa la agaknya...hihi

Mesti Suka Baca Ini Jugak:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...