Pages

Monday, April 25, 2011

White Pouch GA oleh 'Lulu Caldina' DAN 'Lenloy-Closet'

Olla..... Cube tgk kat bawah tu cantik kan pouch tu.....thanks to Lulu sebab bagi kat SyaCda,  opsss perasan la pulak....hihihi...  btw sies mmg cantik kan pouch tu kalau la SyaCda dapat ......... (berangan la sekejap) hihihi :)

sebenarnya pouch tu adalah untuk segmen GA oleh Lulu Caldina dan pouch tu jugak ditaja oleh lenloy-closet... macam best je kan.... jom-jom kita pakat meriahkan lagi GA  Lulu.... klu nak join klik banner kat atas atau tekan kat sini aje...

SyaCda nak tag :

Tarikh Tutup adalah : 26.04.2011  ~ 11.00PM

sekian...daa~~~

4 comments:

Lulu caldina said...

Semua syarat sudah dipenuhi..terima kasih sudi join..semoga berjaya

Sya_Cda said...

tq lulu... :)

TYNTHA LANA said...

salam syaCDA, nnti singgah2 la page lana yg xsebapa ni ya :) lau sudi,suke, folo lana yek?hehe. xde pksaan, lana no70 kump 1.

Sya_Cda said...

pk...thanks coz sudi sggah blog sy..:)

Mesti Suka Baca Ini Jugak:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...