Pages

Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG NI

olaa.... nampaknya segmen Abg Ben muncul lagi.... Tapi kali ni segmen ini agak 'kejam' n dengar tajuk pun  memang da kejam kan, almaklumlah sekarang ni kan musim hack- meng'hack'....

klu nak join klik aje banner ini :)


Soalan cepumasnya ialah :

blog manakah yang SyaCda teringin benar nak hack ?

~lalalalaalaa..... SyaCda teringin sangat nak hack blog  Ten little fingers  hak milik eB ezrin... :p




Kenapa SyaCda memilih blog beliau ?

SyaCda nak hack blog beliau disebabkan i love taking pictures and i love a pictures.... oleh disebabkan itu, SyaCda suke sangat tengok blog eB Ezrin bcoz  lot of pictures nye yang canteks2... semua gambar2 tu so sweet & nampak ikhlas sangat.... Gambar2 kebanyakkannya about  her family, memang look like happy-happy family la.... Mula2 gambar2 nye yang kebanyakan black&white tu la SyaCda suke tengok.... Bagi SyaCda eB ezrin pandai tarik followers dgn gambar dan cerita disebalik gambar itu.... suke..suke..suke..


& lastly, pesanan untuk eB ezrin:
 mintak maap ye eB, ini hack bukan hack kejam, tapi hack manje-manje je & tukar kamera boleh??? :P




~~Yang Terlintas Di Fikiran,Yang Terdetik Di Hati...

65 comments:

cik Ida said...

hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

aku teringin nak hack belog korang

eB ezrin said...

wo ho ho, pengsan ;p
sayang blog sgt2 tau... tq yer sbb manjer2 nk hack blog fav eB tuh ;p

Sya_Cda said...

cik ida: thanks

eb: jgn pengsan dulu, nti hbs semua gmbr tu i curikk...hihi

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jgn HACK saya okeh :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Подтверждаю said...

as salam..

wah!
memang best lah blog mama tu~
boleh geng dengan kak zharfan. hehe~

habis la blog beliau =p


ok2, pakcik tak hack sini~ maka, lawati lah belog pakcik ya ;)

kenapa pakcik teringin hack belog orang lain?kenapa tak blog ni??

Sya_Cda said...

w..slm pakcik... tq utk sggah hack.. :)kan sy dh ckp confirm la best..hihi

MiSs ChUbBy ChEeK said...

nak intai blog ni...emmmnak hack boleh??hehhee...

nurul nadia nasir said...

nak hack blog ni boleh?ngeee!saya tak kejam lahh ahakss salam kenal :)

Zul Fattah said...

hack u k..
http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html
done follow u

Adzriel @ Liza AB said...

manja2 tak pe...

Ums Niza said...

saya datang untuk hack ini blog...boleh bah kan....

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah sini nak hack blog ni.. boleh tak...?? hee~

syaimz said...

haha,hack hack hack!

Sya_Cda said...

miss chubby: thanks coz sggah.. bleh je nak hack...nti i hack u back :P

Sya_Cda said...

nurul nadia: thanks sudi sggah..salam kenal:)

Sya_Cda said...

zul fatah: thanks sudi sggah :)

Sya_Cda said...

Adzriel @ Liza AB : thanks sudi singgah:)

Sya_Cda said...

ums niza: boleh bah, thanks coz sudi singgah:)

Sya_Cda said...

Izzat Nazmi Saiful Bahri: silakan hack, nti i hack u back:P, thanks coz sudi sggah..

Sya_Cda said...

syaimz: i hack u 2, thanks coz sudi sggah..:)

Bro ahmad said...

rasa nak hack blog ni je...p
tapi tak tau cara hahahaha
gurau je k

sergeant keroro said...

hehe, ni baru ada kelainan!! XD

aku dan segalanya said...

http://segalanyaaku.blogspot.com/

hack jgn x hack

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck :)

Подтверждаю said...

as salam..
hehe~
pakcik datang agi bawa promosi~

OK2. pakcik baru buat entri baru~
cuma konpius je..apa kata cda??

Buruk Baik Ada Misai Janggut Jambang

c-tie amyra said...

yeahh..folow dulu br hack..ahaha

mizzkechique said...

dtg nk hack..buleh? hehe

anismelon said...

singgah sini balik..jgn wisau anis xhack anda..xbik owh hack2 nie..:)

Sya_Cda said...

bor ahmad : thank 4 sggah :)

Sya_Cda said...

sergeant keroro : thanks 4 sggah :D

Sya_Cda said...

aku dan segalanya:thanks 4 siggah.. :D hack jgn xhack

Sya_Cda said...

solomolo : thanks 4 singgah :D

Sya_Cda said...

Mohd Hazwan Hashim : tq :D, gd luck u 2 u,thanks for sggah :)

Bro ahmad said...

tengah dalam percubaan menghack blog ini_
step1 follow dulu blog ni
step2 komen kt sini
step3 tinggal jejak kt sini
step4 akan menghack blog ni dengan jayanya hahahaha tunggu^_^

Sya_Cda said...

Подтверждаю : thanks for coming again,pkcik conpius sy lg conpius ni... haha

Sya_Cda said...

c-tie amyra:i hack u back..thanks 4 singgah.. :D

Sya_Cda said...

mizzkechique : boleh...tp kena buat dodol kt sy 1....hihi...i like u'r dodol... :) thanks 4 sggah..

Sya_Cda said...

anismelon : entah, xbaik kan hack2 ni...hihi , thanks 4 sggah:)

Sya_Cda said...

Bro ahmad: i hack u back.... nak duit seposen :D

Leya said...

Hye Sya,singgah sini dan follow u back

Sya_Cda said...

hye leya thanks coz sd sggah:D

misya mialen said...

salam singgah syada...;D

slm jumaat.hrp ceria hari ni..;D

sy mencukupkan bil follower syada yg ke 80org;D

Idora.Zaifura said...

Sweet hack to sweetblogger... (^_^)v

Sya_Cda said...

misya mialen: slm jumaat jugak, thanks 4 sudi sggah :)

Sya_Cda said...

idora.zailura : thanks 4 sudi singgah, sweet hack 2 u 2:)

si cantik sally said...

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html

ni creta saye lak nak hack mamat ni..grammmm

Sya_Cda said...

thanks si cantik sally :)

atyn bambam said...

hack you hack you :)

http://sukasukikawla.blogspot.com/2011/06/join-you-aku-teringin-nak-hack-blog.html?showComment=1308902127783#c1973183857625802450

Golden Rose said...

singgah utk kunjungan balas...thanks cos hack blog sha...;)

Mohd Khairi Khadzir said...

tadaa... hack sini!

Sya_Cda said...

atyn bambam: thanks 4 singgah :)

golden rose : thanks jugak coz singgah blog syaCda :D

mohd khairi :thanks 4 singgah.i hack u back:D

Nazari vS Masninah said...

Senarai Terkini Blog Akan Kena Hack

..he...cuba lah gi sini...kalau nak gula-gula hack..he

Domo Mega said...

nk hack blog ni lah...kih3 ^_^

cik pulau said...

wahhh..
nak men tukar2 kamera pulak dahhh..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

saya hacker nak hack blog boleh..minta izin lg..

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/?zx=8b8083b09d0adf09

Sya_Cda said...

Nazari vS Masninah :-nak jugak gula2 hack..hihihi..tq 4 singgah :)

Domo Mega : tq 4 singgah :)

cik pulau : jom la nk tukar jugk..hihi..tq for singgah :)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ : i hack u back, tq for singgah :)

si cantik sally said...

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/senarai-blog-yang-ak-nak-hack-euwhhh.html

sy tag awk hehe..jaga2..siap la

el-janna said...

wooo men hack hack ye^^

Sya_Cda said...

orait si cantik sally... nti sy singah, thanks 4 tag :P

Sya_Cda said...

el-janna :hack manje2 je..hihi

zOeY zAu YaH said...

kejam btl dia punya tajuk haha..
saya dh siap follow.tq sbb mai blog saya.

Sya_Cda said...

zoe:tq jgk sbb sggah mu blog, smga cpt smbuh ye.. :)

siti kektus said...

singgah sini, ;)

Sya_Cda said...

tq siti kektus.. :)

Mesti Suka Baca Ini Jugak:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...