Pages

Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Olla....................
Join lagi ini otai punye segmen :))


klu nak join jugak, klik sini.........

Kali ni aku shukerr sangat segmen ni...sebab ini segmen kritik-kritik..... dah lama teringin nak  orang kritik blog aku yang syok sendiri ni, kritik pedas pun tak pe.... at least aku boleh betulkan ape yang tak betul.............hihi

so,  kepada pengkritik-pengkritik tegar dari segmen B.A
 sila-sila, kritik aje... 
tak marah pun, lagi sayang pun ade.....

daa.............


~~Tiada Yang Istimewa, Hanya Sekadar Nukilan...

14 comments:

Goblogz said...

Salam, aku nak kritik nih.. sidebar blah kanan kosong, lg cantik kalo isi apa yg patut. tq

kritik kembali blog aku
http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Sya Cda said...

@Goblogz tenkiu...saya hargainya..hihi

Goblogz said...

tq kritik blog saya, dah disable kan w.verifation tu

Mish Apple said...

follower box kalau letak kt bawah header . blog jadi berat .

http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mish Apple said...

follower box kalau letak kt bawah header . blog jadi berat .

http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Kalau bloglist tu letak scroll bar. Pnjang sgt pulak. Hehheeh.

Dan background nape corak dia mcm pening sikit. Mcm x sekata.


Errr. Jangan marah k. Sekadar teguran.

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Sya Cda said...

@Mish Apple baik, nti sy ubahkan folower box tu, tenkiu... :)

Sya Cda said...

@Mrs. Farhan saya xpndai buat scroll bar... xpe nti sy google cmne nk buat, n background tu mmg template dia mcm tu...hihi... tenkiu :)

Cahaya Qaseh said...

berani ye... hehee...


cahaya tag kamoo di sini..

http://kehidupankusyurgakukebahagianku.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html


sudi2 kan jengah ye.. ^^,

WiE said...

hi.. salam perkenalan.. jalan2 sini nak kritik ni..

hurmm.. nak kritik apa ya.. ok jer.. blog cantik.. cuma rasa berat sikit.. nape ek??.. sbb line siput sedut kot.. hehe..

anyway.. datanglah kritik saya plk ye..

http://mehmetwie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Sya Cda said...

@Goblogz welkem...sy bpun da buang pe yg xpatut kat tepi tu :)

Sya Cda said...

@WiE tenkiu:), nti sy pkir kenapa ia masih berat, n jejalan untuk kritik blog kamu plak...

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

Sya Cda said...

@petuapakar tenkiu :))

Mesti Suka Baca Ini Jugak:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...