Pages

Tuesday, July 5, 2011

I love, I Like Cokelat :)


olaa.... i like cokelat so much.. nak..nak klu dapat free lg la aku suke..ngee~~~
 kenapa cokelat tu sedap?? xtahu la...yg pasti mmg sodap...hihihihi (rase nak minum hot choc la plak~~~)

hari tu, my BFF , vind datang jejalan with her family ke t'ganu, pastu dia singgah umah aku & then bagi 
ni 
.
.
.
.
.
.
.




waa teruja giles.... maklumlah tak pernah pn org bg cokelat kt aku, biasa beli sendiri ajew... :)
cokelat tu my BFF vind buat sendiri tau, home made la katakan.... sies memang best cokelat yang dia buat tu.... nak-nakk  yang tudung kotak love b'riben purple tu....ouuuhhhh sedapnye....

Mula-mula tu sayang nak makan, coz comel sangat, tapi bila dah makan tak cukup plak rasenye.... :p

Klu nak rase cokelat homemade by my BFF Vindrawatie a.k.a Vind's Aldama ni boleh la intai-intai kat blog dia (klik SINI),  dia buat untuk jualan jugak....  Harga pun berpatutan & yg penting HALAL.... :)

& lastly, Vind, tq sangat untuk cokelat tu,...shuker sangat2.... i appreciate it, walaupun hampir 3 tahun kita tak berjumpa, akhirnya kt jumpa jugak kan... harap persabatan kita akan kekal sampai ke anak cucu cicit..hihi

P/S: Dulu, SyaCda pernah jugak cuba buat cokelat sendiri, tapi tak jadi...tangan tak dok seni kot..hihihi


~~Yang Terlintas Di Fikiran,Yang Terdetik Di Hati...

10 comments:

eB ezrin said...

eB kena mkn coklat sellau sbb darah rendah :)

Sya_Cda said...

@eB ezrin oo, yeke eB.. cokelat bgus utk org yg darah rendah ke? 1 information yg bgs.. :)

vind87 said...

sya..terbaekkkkkkkkkkk

Sya_Cda said...

@vind87 hihi tenkiu vind :)

Leya said...

sya..dapat tak yang akak hantar kat sya?

Ums Niza said...

sedapnya...tengok je dah berliur...hehehe

Sya_Cda said...

@Leya
leya, dah dapat tenkiu, xpnah p gambang pn dapat hadiah dr gambang pn cukupla...hihihi:)

Sya_Cda said...

@Ums Niza hihi, memang sedap....

logorithm said...

Chocolates! I LOIKE! Tapi I tak suka yang terlalu manis.

Kat dalam fridge sekarang pon ada bekalan cokelat -- dark chocolate yang rupanya macam asam boi. Pahit tapi sedaap!

Sya Cda said...

@logorithm i like 2..hihi...yang pahit tu br benar2 cokelat....best..hihi

Mesti Suka Baca Ini Jugak:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...