Pages

Tuesday, September 6, 2011

Blog oh blog... Ada apa dengan blog??

Assalamualaikum.....

Olla. Selamat hari raya semua... udah lama rasanya aku tak update blog nie.. sebulan lebih rasenye, sebenarnya banyak perkara yang terjadi yang menyebabkan aku jadi malas nak berblog, update blog dan blogwalking.... Apa yang berlaku biarlah aku simpan sorang...

Sebelum ni pun aku memang jarang update blog pun, tapi aku lebih suka menjadi silent reader je kepada bloger-bloger lain, lebih suka membaca-membaca entri-entri yang menarik dan kadang-kadang banyak memberi info, pengetahuan dari macam jenis segi.. Tapi selepas peristiwa hari tu aku nak jadi silent reader pun malas, blog yang dulu aku jadi wajib singgah pun aku langsung tak singgah, perasan nak berblog, blog walking langsung jatuh kepada angka zero.. aku pernah terpikir rasenye delete aje blog aku yang ada nie, sonang cerita, tak perlu nak hipokrit ke ape ke...huh... 

Tapi aku pikir dan pikir, aku berbalik semula pada tujuan asal dulu, kenapa aku buat blog,  kenapa aku nak  berblog? dengan blog ape yang aku dapat, apa yang baik, apa yang buruk.... dan sekarang apa yang aku rasakan, aku masih sayang blog aku nie, dan nak teruskan berblog, blog walking dan teruskan apa yang aku pernah mulakan dulu.... pokok pangkalnya semua kena berbalik pada nawaitu kita.... :))


~~Tiada Yang Istimewa, Hanya Sekadar Nukilan...

p/s : bukan setakat blog, facebook pun rase nak deactive je (tp tak tahu kenap tak boleh hidup tanpa itu mukabuku :))

6 comments:

Kancil 8349 said...

Salam,

Selamat hari raya...

blog merupakan teman rapat kita...

Sya Cda said...

@Kancil 8349w..slm, selamat hari hara jugop :), yess setuju....hihi

eB ezrin said...

betol, balik pader nawaitu kiter... insyaallah :)

Sya Cda said...

@eB ezrin hihi...betul tu, tq eb :))

Makwe Kintan Pakwe Kintan said...

my fren..lama tak dgr citer..LiKe YoUr EntRy..that's true..what the important is NAWAITU from our heart..GorGeous Sya..:-)

Sya Cda said...

@Makwe Kintan Pakwe Kintan waah2 makwe kintan ade blog..cayalah.... btw tq my fren :)) welcome to blogger world miahahahaha :))

Mesti Suka Baca Ini Jugak:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...