Pages

Thursday, September 20, 2012

Tahniah Sahabat..

Assalamualaikum....

    Syawal dah melabuhkan tirainya..cepatnya masa berlalu kan..? blog aku ni pun berhabuk lamenye, tak menjenguk, tak update...  Sekarang sudah masuk bulan Dzulka'edah, dah start musim orang nak pergi haji.. Selamat Menunaikan Ibadah Haji kepada umat islam yang terpilih untuk menunaikannya pada tahun ini, teringinnya nak pergi.. harap satu hari nanti akan ada peluang untuk aku menjejakkan kaki ke sana.. insyaAllah.. amin..  n tak lupa juga aku nak ucapkan tahniah untuk sahabatku Nur Shafiyah kerana dia juga bertuah dan terpilih untuk menunaikan ibadah haji tahun ni.. walaupun dia ke sana kerana menjalankan tugas tapi sahabatku tetap dapat menggunakan peluang dan kesempatan untuk melengkapkan rukun islam yang ke lima..so lucky.. Alhamdulillah..
    Aku doakan semoga sahabatku Nur Shafiyah selamat pergi dan selamat kembali semula ke tanah air, semoga Allah permudahkan segala urusanmu disana sahabatku dan semoga mendapat haji yang mabrur.. Jangan lupa doakan untuk aku  depan Kaabah nanti ya...sedih, terharu,bangga pun ade blake ni... what ever la, aku sentiasa doakan mu kat sini ye cik yah ;) n lastly.....

Lame tak tepek gambor.. nak tepek gambor ni sekali.... peace...

Selamat berangkat CikYah,love peace no war ~wink ;)
                                                                                                     
                                                                                    Tiada yang istimewa, hanya sekadar nukilan..

1 comment:

Anonymous said...

The application is thought that many every sports basketball shoes store in this world
have on sale Nike Shoes. An alternative may be
to buy a brand new factory rebuilt Tri-Star. At our store, we may also drill holes into tools to allow for freer airflow in the tool.
My proficient guess is when they will keep working for longer.

http://www.de-lindenhof.nl/index.php/member/80660/

Mesti Suka Baca Ini Jugak:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...