Pages

Thursday, August 23, 2012

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum.......

holaa.... Selamat Hari Raya... agak-agak masih belum terlambat nak ucap selamat hari raya walaupun hari ni dah raya ke lima... mood raya masih ada la kot.... sebut pasal raya, kenapa la raya kali rasanya tak semeriah raya tahun-tahun sebelum ni... semangat nk raya tu kurang.... mungkin jugak aku terlalu super duper busy kot... tapi alhamdulillah raya tahun ni rezeki agak murah ada tiga jobs untuk ambik gambar wedding dalam minggu pertama bulan syawal yang mulia ni...Alhamdulillah syukur...  o.k la sekali lagi aku nak ucapkan ..................

 Selamat Hari Raya Aidilfitri, 
 Maafkan seandainya ada salah dan silap, terkasar bahasa, tersilap bicara, terguris di hati dalam bersahabat dalam bergurau senda. zero-zero okey  :)


Tiada yang istimewa, hanya sekadar nukilan

Mesti Suka Baca Ini Jugak:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...